Welcome to S.H.E Indonesia Fansclub!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 ELLA ^^ChatZone^^

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
iin_chen

avatar


PostSubject: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Mar 25, 2009 8:08 am

Mulai buka lembaran baru ^^
ayo adik-adik kita mulai lagi
jia jia jia you !!! cheers
Back to top Go down
LovEvelyn

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Mar 25, 2009 11:35 am

Haiiaaa...
Emang kenapa sih forum yang lamaa??
Uda lama ga ol jadi ga tau dehh
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Mar 25, 2009 3:42 pm


Halo ev,
servernya error, jadi kita pindah rumah baru,
terpaksa kehilangan memory tempo hari Very Happy

Ini ada cerita dari blogger yang ketemu Ella in person

link :
http://www.wretch.cc/album/meiyao1981


translation :
March 22, 2009
2009.03.21 Chance Encounter with Ella!! She is Such a Kindhearted Person

2009.03.21 in Taipei
Went with my boyfriend’s family
To a restaurant near Yong-Kang Street
To celebrate his aunt’s birthday
Wow~ So many unfamiliar faces
They were from Kaohsiung
Hoho~
After everyone finished the meal happily
The whole group strolled relaxingly to his cousin’s home
Because we drove
So we moved our car closer to her house located in Lin-Yi street
Getting ready to have desert (Aunt’s birthday cake)

Yong-Kang Street
This was the first time I came here
But the name was very familiar
Haha~~
As we drove through the alleyway next to the Yong-Kang Park
Perhaps because it was the weekend
There were lots of people
And we had to drive very slowly
If that wasn’t bad enough
There was also an old lady collecting recycled materials
Pushing a cart
Moving forward ever so slowly
Because of her, there was a bit of traffic jam
It was hard for her
We rather followed behind her slowly
Than to rush ahead of her
But
Bystanders who saw her would feel that it was very dangerous for the old lady

There was a kindhearted bystander
Approached the old lady and asked if she needed some help
Wanted to give her a hand
But was refused


Aiii~ This bystander looked really familiar
My God! She was Ella
Ella from S.H.E
In person she was very pretty
In person she was really very good-looking
My God!
She was simply too kindhearted
Ella was really a kindhearted person
At the time, I originally wanted to open my window
And thank this kindhearted bystander
In the end
When I realized that it was Ella
I got so excited that~~~ I forgot!


So instead I will change to saying loudly to Ella in my WRETCH blog
[ Thank you ]
Translation credit: wyn0602 of CEFC
credits: blogger, bcat251 of CEFC

Haha.. nenek itu menolak bantuan Ella, mungkin gak tau kalo dia seleb kali ya...
kalo gw jadi nenek nya pasti dengan senang hati menerima bantuan dari Ella,
malah kalo bisa minta suruh dia anterin sampe rumah *ngayal mode on* Very Happy


Back to top Go down
vantaggio

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Mar 25, 2009 5:06 pm


Asik...
akhirny thread ini muncul lagi
he... cheers

Jia you ...

Whkkk....
Ella emg baek banget Basketball

Back to top Go down
dudu

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Mar 25, 2009 5:40 pm

wow...
salut ma ella.....
bae bgt dya.... Smile
Back to top Go down
LovEvelyn

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Mar 25, 2009 8:10 pm

Ella bae bangeetttt
Ehh.. maap OOT dikit..
Thread buat selina ga ada??
Back to top Go down
anneke

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Mar 25, 2009 8:37 pm

baeknya Ella
dia gk ragu mau nolongin nenek2 dorong gerobak sampah
bener kan gerobak sampah?
sayang gk ada fotonya

@Evelyn : kalo ada yg mao diobrolin soal Selina pasti ntar threadnya muncul ^^
Back to top Go down
starrynite

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Mar 25, 2009 10:11 pm

yeap, emang Ella baik banget. Btw, news lengkapnya uda di post di thread news... trnyata selain nolongin nenek itu, Ella masih beliin nenek itu makanan Very Happy
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Thu Mar 26, 2009 5:52 am

Ini link video nya http://www.youtube.com/watch?v=m-3NY49yH_g
gak nyangka gara-gara tulisan di blog aja bisa bikin berita ya haha Very Happy
bayangkan jika Ella gak baek terus nenek itu malah dimarah-marahin pasti berita nya beda hehehe...
emang orang baik selalu diberkati Very Happy jadi tambah terkenal tuh Ella gara-gara cuman ngelakuin kebaikan kecil Smile

mari kita berbagi kebaikan Very Happy kayak motonya "breads of love" cheers

MV nya Power Station yang bintangnya Ella bakal launch tgl 1 April besok ... hehe mari kita tunggu tanggal mainnya bounce
Back to top Go down
starrynite

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Thu Mar 26, 2009 10:49 am

iyaaa... emang kalo org bae itu pasti ada balesannya dr Tuhan cheers Kalo misalkan yg ketemu nenek itu Selina atau Hebe, pasti mrk akan berbuat yg sama, hehe...

wah In MV nya kluar tgl 1 ya.. ga sabar nunggunya, hehe..
Back to top Go down
mei~yumei

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Thu Mar 26, 2009 12:37 pm

salut ma ella..^^
kebaikan ny bkn hsl polesan belaka..*wkkwkk..pd ngrt ga ma bhs g?*
trnyt bkn d depan kamera z berkelakuan baik,tp asliny emank baik.xD

yosh~ ayo kt tunggu MV ny,xD
Back to top Go down
Sheila Lin

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri Mar 27, 2009 1:36 am

kalo Ella sih ud kliatan dr dulu baiknya...
kmrn aja pas thn brp ya *lupa* dia kan ada kunjungan sosial gt ama temen nya..
ngunjungin anak2...

kayaknya ini d foto nya... Very Happy




Back to top Go down
kathleen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri Mar 27, 2009 10:11 am

wah,salut bgt ma ella...
baek bgt...! dia orang yg peduli ma sesama...
moga kita bisa punya sifat yg kayak gitu...amien...!
Back to top Go down
mei~yumei

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri Mar 27, 2009 8:33 pm

ella baek bgt!!
*hug ella*
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat Mar 28, 2009 8:03 pm

Ella banyak melakukan kunjungan sosial kok,
ini link album foto khusus charity dari Baidu,
berhubung banyak foto-foto bagus jadi klik aja : http://tieba.baidu.com/ella/tupian/list/%E5%96%84%E8%A1%8C
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Mon Mar 30, 2009 10:57 pm

Lagu yang dibuat Ella untuk ultah Hebe

http://www.youtube.com/watch?v=yiulHq4Ej5g

very touching.. very nice...
love their friendship


Translation of that video :

Late Hour Deejay: Welcome for tuning in to FM 330, Thinking of You Everyday! Today our segment is “Thinking of You 330 Mailbox – Mail 330”! The unique point of our programme is to help every listener dedicate their well-wishes, love-dedication… and whatever dedication you could think of… Haha… Just joking… Alright, now we are going to start off our dedication for our listener. This letter comes from a Miss Chen Jia Hua from Pingtung County, Lin Luo Village. She shared that today, 30 March is the birthday of her very important friend. Therefore she wishes to dedicate the following song for her good friend. So let us now listen to this song – 330 Xiang Xiang Ni!


三三零 每天想想你 你是我的朋友 最親愛地
330 Thinking of you everyday. You are my friend, my dearest friend.

三三零 在這特別日子裡 想要再次大聲說愛你
330 On this special day, I wish to exclaim aloud my love for you.

知道你不缺什麼 所以我獻真心 增興也是你媽咪最愛的唯一
I know you do not lack anything; hence I dedicate my heartfelt wishes.
Most importantly, you are your mommy’s most precious one and only.

所有朋友因為你 能夠幸福相遇
All your friends are gathered through the good fortune of knowing you.

所以今天我們要 唱祝福給你
Therefore we wish to dedicate and sing our well-wishes to you.

祝你生日 快樂 祝你生日 快樂 祝你生日 快樂
Happy Birthday to you (x3)

有生之日都快樂
May you be happy each and every day.

(Updated URL for Lyrics on 28/3/2009: http://www.him.com.tw/blognews/she_blog_2009-03-28_208.php)


E: Fu Zhen, today everyone has gathered here because of you. You are a very, very special to us. So we wish to say a loud to you – Happy Birthday!


~~ End of Translation ~~
Back to top Go down
vantaggio

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Apr 01, 2009 12:34 am


wa... cheers
ella makin keren aj bikin laguny.
tak sabar ntn mv yang di bintangi oleh ella.
btw lutu banget sih ella
baju sih bore aj wedding tapi sepatu tetap aj kets...
whkk... Laughing
Back to top Go down
LovEvelyn

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Apr 01, 2009 7:30 pm

Emang Ella maen film sama Jerry Yan??
Film apa??
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Apr 01, 2009 8:32 pm

LovEvelyn wrote:
Emang Ella maen film sama Jerry Yan??
Film apa??

Masih kabar burung sih ev, belon ada kepastian juga
gw pribadi sih gak terlalu suka ma jerry yang , akting nya juga kurang suka,
tapi kalo maennya sama Ella tetep nonton dong Very Happy *kalo jadi
Back to top Go down
LovEvelyn

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Wed Apr 01, 2009 8:34 pm

Iyaa..
Aku juga kurang suka..
Gaya nya itu lhoo..
Pas liad, eh si Ella maen film ama Jerry sempet kecewa..
Tapi, kalo bner ada Ella nya sihh.. tetep dibelii...
Hahhaa..
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Thu Apr 02, 2009 7:44 am

BTS nya MV Ai Dao Feng Dian
http://www.youtube.com/watch?v=QjoltHaPL94

Teaser MV nya
http://www.youtube.com/watch?v=qp3cgnGq504

credit to : Eyan
Back to top Go down
vantaggio

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri Apr 03, 2009 12:09 am


waduh... pilihan yang sulit.
tapi berhubung ad ella, pasti di tonton juga.
pilm pa tuh??? Question
Back to top Go down
Ellen2809

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri Apr 03, 2009 12:34 pm

http://www.youtube.com/watch?v=gw54m3EIJWo

tuh full MVny..bener2 heartbreaking bgt..salut ama aktingny Ella..Tapi kl cew yg terakhirny hibur Ella it Hebe pasti lbh keren..hohoho
Back to top Go down
kathleen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri Apr 03, 2009 1:45 pm

apa bener,entar jadi ella main bareng ama jerry yan???
ehm,kalo gitu,aku agak males liat...
soalnya aku gak terlalu suka ma jerry...
kenapa gak wu zun aja sih???
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri Apr 03, 2009 2:36 pm

MV nya keren banget...
jadi kangen ma aktingnya Ella,
kok bisa ya mono acting.. tanpa lawan maen,
hehe susah lho kalau dibayangkan, bicara sendiri, ketawa sendiri tapi gak ma orang tapi ma kamera hehehe Very Happy

Ada kecoaknya segala di MV, dah gitu mendadak ada suara jedoran pintu jadi kaget gw Laughing
*emang nonton film horor
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   

Back to top Go down
 
ELLA ^^ChatZone^^
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Ella School Of fairies

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
S.H.E Indonesia Forum :: Others :: FreeTalk-
Jump to: