Welcome to S.H.E Indonesia Fansclub!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 ELLA ^^ChatZone^^

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri Apr 24, 2009 9:17 pm

Iya moga-moga jadi semua.. biar paling gak dapat banyak penghiburan di tahun 2009 setelah menanti 3 tahun lamanya huehehehe Very Happy

Keliatannya film keluarga..hehe masa Ella ma Jerry nti punya anak kecil ,
warna baru nih sekali-kali maen film dewasa , masa jadi ABG terus hehehe

@ximei : masa kamu belon tau yang lagunya u/ Huang Yi Da? kan dah dari zaman dulu di rumah lama kita Very Happy

iya lagu nya PS keren banget
nti kalo Ella ultah kita bikin lagu aja, terus dikirim via post Very Happy

hampir lho ya... ada ide mau kasih hadiah apa ?




Back to top Go down
kathleen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat Apr 25, 2009 1:57 pm

iya...
nanti ella jadi apa ya,kalo lawan maenya jerry?jadi penasaran bgt nih...
kalo ella ultah...?emmm...kasih apa ya enaknya in???
masih bingung nih,aku bersemedi dulu ya,biar nanti dapat ide bagus,he..he..he..
Back to top Go down
starrynite

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat Apr 25, 2009 2:51 pm

wah akhirnya news Ella main serial di confirm juga, hehe
sama jerry pula, fresh pairing tuh.. =D
semoga cpt2 mulai shootingnya, biar kita cepet dapet tontonan juga, hahaha
Back to top Go down
diezconnected

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat Apr 25, 2009 4:57 pm

emg sblumnya ad pilihannya gitu ella maen ma sapa?
ga ngikutin berita sii..hehehe!
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat Apr 25, 2009 5:51 pm

Sempet digosippin ma Wu Chun n Eddie Peng
tapi gak papa lah fresh pairing
siapa tahu Jerry jadi down to earth artist setelah ketemu Ella
kan mereka gak pernah ketemu seblmnya Very Happy
Back to top Go down
Sheila Lin

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun Apr 26, 2009 8:38 pm

harusnya ama wu chun lagi ya... huahaha..
tp gpp de, ama jerry juga ok..
Back to top Go down
my_h3beee

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun Apr 26, 2009 8:59 pm

kalo sm Zai² gimana Shel, rela gak u ?
hehehe...
Back to top Go down
Sheila Lin

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun Apr 26, 2009 9:26 pm

gpp lah..
malah seneng donk...
sekali liat ada 2 org idola saya di film.. hahaha!!!
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun Apr 26, 2009 11:20 pm

Digilir aja
Ella ma Jerry
Hebe ma Vannes ( dah pernah ya ? )
Selina ma Zai2 ? ( apa cocok ma Ken ? )

Hehe kurang suka F4 / JVKV sich ^,^"
Back to top Go down
LovEvelyn

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri May 01, 2009 6:43 pm

ella pemeran utama ya?
@ximei : hallow ximeii..
akhirnya... datang juga..
baru beres uan nie.. sama
jadi baru mampir daahhh...
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Fri May 01, 2009 7:29 pm

Event: Press Conference of "Just Want to be With You"

URL: http://v.sohu.com/20090501/n263729243.shtml

Youtube URL: http://www.youtube.com/watch?v=26gq9PJCQ84

Credit: Sohu


J = Jerry

E = Ella

F = Female Host

R = Reporter

VO = Voice-over


Jerry Yan Praise Ella as Adorable, Not Worry of Romance Gossips in Debut Collaboration


F: Yeah! Let’s ring the bell to symbolise successful filming for “Just”! Ever high viewer ratings!

VO: The new idol serial starring Jerry Yan and Ella – “Just Want to Depend on You” is going to start filming soon. They specially arranged for a press conference on the 1st day of May. With regard to their first collaboration, both Jerry and Ella expressed their elation and anticipation.

E: (playfully to tease R) Exactly, those whom I partnered with before in serials, are now heavenly kings. (all laugh including the cast) Thus, I do bring good luck to others in my life, to bring prosperity to others… (teases J about their collaboration, as J smiles) So, what do you think, ok.

J: (refers to E) She is a very adorable little girl, and attractive personality.

E: (shy) Thank you.

VO: Usually, the male and female leads’ relationship would be used as a gimmick in promoting serials. However Jerry and Ella had no qualms about their relationship being speculated as romance gossips.

E: (in retort to reporters, teases J) Oh, then you have to be careful. Don’t fall for me. Let me advise you against it, ok. (J has an adorable expression as though trying not to laugh, while E continues to joke) Usually, the male leads partnering me ended up falling for me… Excuse me… (all laugh)

R probably ask Jerry if he would be worried to have romantic rumours with Ella.

J: (tactfully) No. To be rumoured in romance with such an adorable girl should be… quite nice.

E: (quickly exclaims, to prevent reporters from asking further awkward question) AH! (jokingly to change the mood) I felt I’ve been wooed! (all burst out laughing, including J) I just felt being wooed for a split second. It felt nice.

VO: Although Jerry had clarified that he was merely good friends with female lead - Terri Kwan of his previous drama, his charms are really irresistible. Even Ella was captivated by his charisma. It seemed that their sparks would once again captured the media and everyone’s attention.


*****
“Just Want to Depend on You” – Jerry Yan, Ella just like Family

New pairing in idol serial – “Just” held its press conference this afternoon.
The biggest topic is none other than Idol Serial First Male Lead – Jerry Yan & Viewer Ratings' Queen Ella’s collaboration.
The serial will also include Michael Zhang Xun Jie, Xiao Xian, Amanda Zhou Xiao Han and Gu Baoming etc.

The storyline is akin to a modern-Cinderella fairy tale. Scenes will filmed in beautiful Taiwan, and picturesque Hangzhou, China. In the serial, Jerry will play a lethal-tongued lawyer, who is not only eloquent but also sharp with his speech. Jerry shared that he had specially attended lessons in preparation for this serial. In the drama, Ella who would be mistaken as a lesbian, shared, “The script is very interesting and funny. I like it the moment I read about it.’

The first collaboration between the heavenly king and queen, leaves everyone speculating about the sparks onscreen. When probed by journalists on “Having worked with many heavenly kinds, how do you feel collaborating with Yan Shuai this time?” In response, Ella replied wittily and joked, “This in my ‘debut’ collaboration with a heavenly king. The co-stars whom I filmed with before, became heavenly kings after our collaborations!” Her bubbly and humorous disposition warmed the atmosphere; meanwhile Jerry also praised Ella for being very adorable and forthright.

Flashlights were snapping non-stop during the press conference and there was the lively Xiao Xiao Bin, who was not camera-shy, and this made Jerry beamed even brighter. When Jerry, Ella and the 2 adorable kids were requested for a photo-shoot, Ella just carried Xiao Xiao Bin. The 4 of them resembled a family in harmony.

After the event, the cast got together to jointly ring the bell symbolising bliss, to wish for a smooth filming ahead; in anticipation of creating the next Asian Chinese idol serial fairy tale.
___________________________________________
My fave pics :



Foto lain :
http://gallery.asianfanatics.net/index.php?act=thumbs&aid=4455
Back to top Go down
Sheila Lin

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat May 02, 2009 1:02 am

wah.. udah press conference nih...
sip2...^^
Back to top Go down
LovEvelyn

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat May 02, 2009 6:05 pm

c Ella ama Jerry pemeran utama yah??
Ceritanya itu ttg apa c?
Back to top Go down
Sheila Lin

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat May 02, 2009 7:41 pm

yup...
mereka jd pemeran utama..
crita nya kalo ga salah si ella jadi nanny katanya..
utk lbih jelasnya silahkan tanya ke saudari iin... Laughing
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sat May 02, 2009 11:06 pm

Begini ya saudara saudari sekalian cieee.... Very Happy
Ceritanya itu Jerry jadi pengacara perceraian dan harta gono gini ( harta kalo orang cerai dan sejenisnya ) . Pengacara yang ketus, kasar, lidah nya tajam . Terus dia dititipin 2 orang ponakan dari kakaknya ( yang diperankan ma anak cewek cowok itu ) .

Ella jadi cewek yang di keluarga miskin ( kalo gak salah baca , dulu kaya terus karena papa nya banyak utang, jadi bangkrut ) . Dia punya 1 orang jie jie. Yang jadi papa nya keliatannya yang jadi kakek nya Xiao Mai di Romantic Princess.

Terus karena perlu untuk membantu keluarga semua dikerjakan ma Ella, mulai dari tukang sampe tukang angkat barang ( kalo gak salah juga ) soalnya semua masih berita gossip, jadi agak diragukan kebenarannya ^,^".

Lha pada suatu hari tempatnya Jerry membutuhkan Nanny untuk mengasuh 2 keponakannya itu dan datanglah Ella melamar ke sana. Dan seperti yang Anda duga, pasti bakal seru kalo si extrovert Ella ketemu ma Jerry yang ketus dan sinis, kira2 adegannya seperti apa ?? kita tunggu aja ... hehe.. shooting aja belum mulai Very Happy

Bocoran juga katanya ada adegan Ella nabrak mobil Jerry , terus Jerry malah marah2 n bilang ke dia : "Kalau mau mati jangan nabrak mobilku, ntar mobilku gak laku kalo ditabrak oleh orang mati" hehe kasar bener
Terus ada adegan juga Ella gendong Jerry ( gak tau napa , mungkin pingsan kali ) Very Happy


Yang pastinya ini original script dari penulis Taiwan , bukan dari manga, jadi ya doain aja biar bisa terkenal nih film supaya S.H.E lebih mendunia ^,^

*Note : nti kalo ada yang pengen info lagi tentang serial ini ke thread S.H.E news aja yang bagian "Just want to depend on You"

thanks
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun May 03, 2009 5:01 pm

ELLA Had Surgery to Remove Tonsils, Dreams of Frying it to Eat

Date: 3/5/2009


Source & URL: http://tw.nextmedia.com/applenews/article/...art_id/31596185

Often plagued by tonsillitis (infection / inflammation of the tonsils), ELLA was hospitalised for 5 days some time back after a surgery to remove her left and right tonsils. She had undergone general anaesthesia (GA) for the surgery and was still feeling weak and barely awake, when she felt nature’s call. In the end, she could only rely on the nurses to bring the bedpan. However when she was fully awake and could not find the surgically removed tonsils, her humourous nature emerged again, “Such a pity. I was still thinking of frying them like salted-crisp-chicken style, after all I’ve never tasted human meat before.”


Unable to Withstand Repetitive Tonsillitis

Before the surgery, ELLA was working under a hectic schedule within a year, resulting in tonsillitis 6 times in a year. During then, she experienced difficulties swallowing her saliva, having a strange foreign taste. The conditions were so severe that she needed to visit the hospital to drain the subcutaneous nodules that had resulted. Hence the doctor advised her to go for tonsillectomy (surgerical procedure to remove the tonsils). While she laid on the bed in the operation theatre and the nurses joked with her (to ease the tension), she just said, “I know you are going to administer the GA, go ahead.” The surgical procedure took almost 3 hours and accordingly to post-surgical practice, she had to stay in the hospital for observation for 5 days before discharge.

Post-surgery, as she must not aggravate her wounds unnecessarily, ELLA could only eat foods that can be swallowed easily such as ice, pudding or jelly. Her weight further reduced by 2kg. Earlier on, when a fellow artiste, formerly from her company – Ah Sang, and a fellow colleague passed away, ELLA felt strongly the importance of health. She urged for all those who experienced discomfort and feel sick to go for a proper check-up to ascertain the causes. She also cited the example of her mother who refused to go for tooth implantation in order to save NT$90,000. In the end, her mother’s tooth decay worsened and had to spend NT$260,000 instead to rectify the problem!

@dr. Stella : maksudnya artikel di atas itu operasi amandel ya ? masa bisa sampe 6 x operasi ?

pantes suara Ella pas di Zebra Music award agak parau gitu Very Happy
Back to top Go down
phitoyo

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun May 03, 2009 5:19 pm

bukan 6 kali operasi amandel...
ella mengalami 6 kali radang pada tonsil/amandel dalam kurun waktu 1 tahun
tonsilitis = radang tonsil
tonsillectomy = pengangkatan amandel/tonsil
Back to top Go down
starrynite

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun May 03, 2009 5:41 pm

@iin:
tuh In uda dijawab ma phit.. hehe..

knapa di post di sini In news nya... post lagi di thread s.h.e news dong Wink
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun May 03, 2009 7:30 pm

hahaha.. banyak dokter disini ,
soalnya gw males baca keterangannya ^,^"
thanks phit Smile

@stella : lha kadang bingung mau dipost dimana, akhirnya juga nyambung mereka ber3 lagi Very Happy

Back to top Go down
starrynite

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun May 03, 2009 7:51 pm

hahaha iya sih.. tp kl di post di chatzone kan blm tentu kebaca smua org In.. hehe
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Sun Jul 05, 2009 4:35 pm

Hehe lama gak post disini :

ini ada video waktu Ella ma Ren Ba ( papa nya Selina ) ikut seminar tentang "Being Well" yang Jet Li sebagai guest star .
Ella menshare kan ceritanya : so touching Sad


http://www.youtube.com/watch?v=_VNIHPW8Kk8

Translation bebasnya :

Beberapa waktu yang lalu, saya (Ella) pernah bertanya pada diri saya sendiri, apa tujuan dari dia dilahirkan di dunia. Beberapa orang menemukan lampu bohlam, TV, telepon.
Tujuan hidup saya adalah membawa kebahagiaan bagi orang lain. Saya merasa saya tidak cantik , tapi cute ( ke ai ) Very Happy . Semua orang yang bahagia pasti juga mempunya masa-masa sedih. Dan sekarang saya belajar untuk mensharingkan ketidakbahagiaan saya kepada orang lain.

Setiap 618 , yang mana hari ulang tahun saya. Saya pasti merasa sangat bahagia dan penuh cinta. Saya akan menerima banyak ucapan cinta dari semua orang sekitar saya. Saya sangat menghargai nya dan jika meninggal pada saat itu pasti akan sangat berarti.

Saat saya harus stay di rumah sakit waktu saya mengalami back injury beberapa tahun yang lalu ( jatuh dari panggung saat manggung dengan Selina n Hebe ) , saya menginap di lt. 9 dan di lt. 10 ada seorang anak perempuan yang mengidap kanker. Anak ini adalah salah satu fans saya. Saat itu saya berpikir harus menengok anak tersebut meskipun dengan mengenakan penyokong punggung.

Beberapa tahun kemudian di Kaishiong airport, saya bertemu dengan sepupu anak perempuan tersebut. Ternyata anak perempuan tersebut telah meninggal, tapi sepupunya bercerita kalau anak perempuan tersebut sangat gembira saat Ella menengoknya.


Ella cerita , bagi dia itu hanya suatu perbuatan yang kecil tapi bisa membawa kebahagiaan bagi orang lain.
Back to top Go down
diezconnected

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Mon Jul 06, 2009 8:57 am

Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Mon Jul 06, 2009 9:58 am

Itu untuk G3 dan Mzone adv ..
sekalian biar irti kali Very Happy
Ini versi HQ nya ... clear banget
http://www.youtube.com/watch?v=ZI_jvRJhOfQ
Back to top Go down
LovEvelyn

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Mon Jul 06, 2009 4:37 pm

luccu,,
hahahgg..
G3 n Mzone ntu apa c?
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   Mon Jul 06, 2009 7:36 pm

G3 itu notebook punya nya Macintosh,
kalo Mzone itu layanan mobile phone ya ? habis di indo gak da.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ELLA ^^ChatZone^^   

Back to top Go down
 
ELLA ^^ChatZone^^
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Ella School Of fairies

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
S.H.E Indonesia Forum :: Others :: FreeTalk-
Jump to: