Welcome to S.H.E Indonesia Fansclub!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
starrynite

avatar


PostSubject: Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya   Sun Mar 22, 2009 12:23 pm

Note: Please credit wyn0602 of CEFC for translation of article and do not edit any parts of this article. Please quote this translated article (including this note) in its entirety. Thank you for your co-operation.

Ella Climbed Wall for Love to Bail Boyfriend from Police Station
[2009.03.20]


After four years of absence, Power Station will finally release a new album titled [Keep on Turning]. In addition to composing the song [Love Till Crazy] for her seniors, Ella went a step further and performed in the MV. In the MV, she portrayed a woman who became delusional after receiving a wedding invitation from her boyfriend, imagining that she was having telephone conversation with the boyfriend, shopping and taking walks with the boyfriend, even trying on wedding gowns at a bridal shop and finally, breaking down and trembling inside a closet. The whole MV from beginning to end comprised of Ella’s acting alone which fully demonstrated her consummate acting skills.
Setelah absen selama 4 thn, Power Station akhirnya akan merilis album dgn judul [Keep On Turning]. Selain meng-compose lagu [Love Till Crazy] untuk senior2nya, Ella juga akan menjadi bintang MV nya. Di dlm MV, ia berperan sbg seorg wanita yg mjd suka berkhayal stlh menerima undangan pernikahan dari pacarnya, membayangkan dia sedang berbicara di telpon dgn pacarnya, shopping dan berjalan2 sambil mengobrol dgn pacarnya, bahkan sampai mencoba gaun pengantin di bridal, dan akhirnya, menangis putus asa di dlm lemari. Seluruh MV itu akan menayangkan akting Ella sendirian dari awal sampai akhir, benar2 akan menunjukkan kemampuan aktingnya.

[Love Till Crazy] was a song Ella wrote for Power Station. After receiving Power Station’s affirmation, she invited Hebe to write the lyrics. This was to reciprocate Power Station’s gesture of writing and producing the song [Freezer] for them when they first entered the business. Yesterday, when during the shooting of the scene in which Ella was trying on wedding gowns, Power Station, with "wedding candies" in hand, made a special trip to visit her on location. To match the beautiful wedding gown-clad Ella, the two even put on suits, fully displaying their suave and gentlemanly side. As soon as Ella saw them, she excitedly praised her seniors as being suave and even humorously called them “Husband” which made the shy Power Station even more bashful.
[Love Till Crazy] adlh lagu yg dibuat Ella untuk Power Station. Stlh lagu itu disetujui oleh Power Station, ia mengundang Hebe untuk menulis lyricnya. Hal ini dilakukan sbg balasan untuk Power Station krn telah membuatkan dan memproduseri lagu [Bing Xiang] untuk mrk ketika mrk pertama kali merilis album. Kemarin, ketika sedang shooting adegan dimana Ella sedang mencoba gaun pengantin, Power Station membawa "wedding candies" dan mengunjungi Ella. Bahkan keduanya mengenakan jas untuk dicocokkan dengan gaun pengantin Ella. Ketika Ella melihat mereka, dengan gembira ia memuji kedua seniornya dan bahkan bercanda memanggil mereka "suami", membuat Power Station malu2.

Hebe’s lyrics described how a person’s mind could be lost for love. In actuality, both Ella and Power Station had experiences of doing recklessly crazy things when in love. Yu Chu-Hsin with his practical personality was not good at creating romantic moments. When in love, the most he would do was to demonstrate his love and concern through little daily details. He expressed that before, he would bike his girlfriend to and fro from school regardless of the weather condition. Even if he had to wake up an hour earlier, there still would not be any complaint. There was one time he was in an accident when his bicycle skidded because he was speeding in the rain to pick up his girlfriend from school. However, he totally ignored his injuries and for the sake of love, he climbed back on the bicycle and continued onwards. As for Yan Zhi-lin, on the night before his girlfriend’s birthday, he rode on a motorcycle for over an hour to where his girlfriend lived. Once arrived, he threw little rocks at his girlfriend’s window to wake her up. When she opened the window after being awaken, Yan Zhi-Lin said [Happy Birthday] to her and then threw a bouquet of flowers up to her. That moved his girlfriend deeply.
Lyric yg ditulis Hebe menggambarkan bagaimana seseorang bisa tidak memikirkan apa2 hanya karena cinta. Kenyataannya, Ella dan Power Station pernah mempunyai pengalaman melakukan hal2 gila ketika seda jatuh cinta. Yu Chu-Hsin yg tdk begitu pandai dlm menciptakan suasana romantis, ketika sedang jatuh cinta, ia akan menunjukkan cintanya dgn memperhatikan hal2 kecil dlm kehidupan sehari2. Dulu dia pernah membonceng pacarnya dari dan ke sekolah, tdk peduli dalam cuaca apapun. Bahkan bila ia harus bangun 1 jam lebih pagi, ia jg tdk akan mengeluh. Ada suatu saat dimana ia tertimpa kecelakaan krn sepedanya terpeleset di tengah hujan ketika ia sedang terburu2 menjemput pacarnya dr sekolah. Tetapi ia tidak mempedulikan lukanya dan tetap pergi ke sekolah pacarnya. Sementara Yan Zhi Lin, pada malam sblm ulang thn pacarnya, dia mengendarai sepeda motor slm lebih dari 1 jam ke rumah pacarnya. Ketika tiba, ia melempar batu kecil ke jendelanya dan membangunkannya. Ketika pacarnya membuka jendela, Yan Zhi Lin mengucapkan [Happy Birthday] sambil melempar sebuket bunga ke arahnya. Hal itu benar2 membuat pacarnya terharu.

When she was a student, Ella had once climbed a wall for love. She recalled that it was because her boyfriend got so involved in playing in an arcade that he had lost track of the time. It so happened that the arcade was being checked by the police. Because he did not have any ID on him, he was brought to the police station which he called and asked her to go to his home to get his ID. At that time, it was almost two in the morning already. In order to avoid waking up her boyfriend’s parents, Ella had to climb into her boyfriend’s home, used the spare key to open the door, sneaked into the house like a thief, looked for her boyfriend’s ID and brought it to the police station to bail him out.
Ketika ia masih sekolah, Ella pernah memanjat tembok demi cinta. Ia berkata hal itu disebabkan krn pacarnya sgt suka main game, sampai kadang2 lupa waktu. Suatu saat, game centre itu diperiksa oleh polisi. Karena saat itu ia tdk membawa kartu identitas, dia dibawa ke kantor polisi, dimana ia menelpon Ella dan memintanya ke rumahnya untuk mengambilkan kartu identitas. Saat itu waktu sdh hampir jam 2 pagi, demi tidak membangunkan orang tua pacarnya, Ella harus memanjat tembok masuk ke rumah pacarnya, menggunakan kunci cadangan untuk membuka pintu, mengendap-endap masuk ke dlm rumah seperti pencuri, mencari kartu identitas pacarnya dan membawanya ke kantor polisi untuk membebaskannya.

**********

(Wedding candies: candies and candied nuts/fruits that have auspicious names to signify luck and happiness for a newly wedded couple.)


translated by : wyn0602 of CEFC
credits : CEFC and cdnnews.com
original source : http://www.cdnnews.com.tw/20090320/news/ys...31917181272.htm
Indonesian translation: starrynite @ S.H.E IFC


Last edited by starrynite on Wed Mar 25, 2009 12:46 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
diana

avatar


PostSubject: Re: Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya   Mon Mar 23, 2009 12:28 am

macho banget yoooooooo.........
memang ella is d best
wehehe........
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya   Mon Mar 23, 2009 10:17 pm

Hahaha... gak nyangka Ella sampe sebegitunya
manjat pagi2 demi ngambil ID nya pacarnya
Back to top Go down
kathleen

avatar


PostSubject: Re: Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya   Thu Mar 26, 2009 4:47 pm

ha..ha...! lucu juga ya!
ella sampe segitunya sama pacarnya!
trnyata ella rela berkorban bwt pacarnya,so sweet...,ha..ha..!
Back to top Go down
Sailor_yosshe

avatar


PostSubject: Re: Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya   Sun Mar 29, 2009 3:38 pm

wah,ella pemberani bgt ya....

btw, ada yang punya link buat donlod lagunya? gw pengen dgr lagu ciptaan ella n hebe,...hehehe...

thx so lot..
Back to top Go down
Dvii

avatar


PostSubject: Re: Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya   Sun Mar 29, 2009 6:13 pm

gila ella berani bangat....
rela manjat tembok dan masuk rumah pacarnya dengan diam2 demi pacarnya...
hebat bangat si ella...
Back to top Go down
ximei

avatar


PostSubject: Re: Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya   Fri Apr 24, 2009 1:58 pm

pas baca berita ini di majalahhh,,,aku sampe shock sendiri lho...
gila jam 2 malemm...
ck ck ck ella emang naif banget masalah cinta...
(halaaaaahhh hallaaaahh sok tauuu banget sayaa..hikakaakkaak)

tapii saluuut abiiss,,gila cewek manjat pager orang pagi pagi buta,,,artis mana yang bisa kayak ella???nyiahahahaah

btw,,sekarang ella udah jago bikin lagu kayaknya yak??poto pas dia pake gaun pengantin kocak kocak banget,,pake sepatu keds lagiihh,,, haduuuhh jie jie ku yang satu ini memang dehh...

rekann stella makasihh buat transletenya...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya   

Back to top Go down
 
Ella pernah memanjat tembok demi menolong pacarnya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Demi's Blog :)
» 1000pt demi company
» Which one is your idol?
» Empire is Here!
» Drazhar Conversion - Finished 18 Dec

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
S.H.E Indonesia Forum :: S.H.E :: S.H.E News-
Jump to: