Welcome to S.H.E Indonesia Fansclub!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
iin_chen

avatar


PostSubject: Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag   Tue Nov 03, 2009 7:10 pm

http://tw.nextmedia.com/applenews/article/art_id/32062304/IssueID/20091103

Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag
Source: Next Media
Translation: Sarah @ http://asianfanatics.net

S.H.E's Selina celebrated her 28th birthday in Shanghai last Saturday. That night, S.H.E also held a concert, and together with 35,000 fans, they sung 'Happy birthday' to Selina. Ella & Hebe specially stuck a S-shaped crystal underneath their left eye to celebrate. Selina laughed saying: "I've decided to use the earnings from this concert to buy myself a watch as a birthday present."

Birthday wish is to earn lots of money

Selina expressed that she already had the feeling that they would help celebrate her birthday at the concert. Hence, when Ella switched places with her, she was already thinking inside: "It's coming! It's coming!" Sure enough, staff members brought out a big mahjong-style birthday cake and crabs. Her parents and younger sister also came onstage, making Selina exclaim: "So touching ah!"

Ella & Hebe were afraid they would buy something she wouldn't like. Hence, earlier when they were in Hong Kong to hold a concert, they already took Selina shopping, and let her pick a $40,000NT Chanel bag. This made Selina so happy that she boasted to everyone: "It's from the latest season!" Her birthday wish was somewhat cliche, hoping for 'good health' and 'earn lots of money'.


Pantesan semua kok pake hiasan bawah mata tulisan S
gw kira singkatan Shanghai
ternyata Selina [hmpfh]
Back to top Go down
ximei

avatar


PostSubject: Re: Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag   Wed Nov 04, 2009 8:21 pm

ahaihaihai,, selina sungguh berbahagia,, wuihihihi tumben nana tidak mendeklarasikan jodoh??? wuihihi jgn2 sudah ada calon??? ahhh... earns a lot of money?? ck ck ck itu mah bukan masalah,,pasti keuntungan world tour kali ini mantapp!!
Back to top Go down
Yan_luph_SHE

avatar


PostSubject: Re: Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag   Thu Nov 05, 2009 8:50 am

Iya fans Shanghai bruntung bngt bisa lwtin ultah bareng selina..
Back to top Go down
ximei

avatar


PostSubject: Re: Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag   Thu Nov 05, 2009 6:49 pm

kapann ya gilirann kita?? huaaa pengen T_T
Back to top Go down
ximei

avatar


PostSubject: Re: Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag   Fri Nov 06, 2009 11:03 am

ini aku transletin lagi...

Selina merayakan ultahnya yang ke 28 di shanghai; Hebe dan Ella membelikannya sebuah tas chanel seharga $40.000 NT.

Selina dari S.H.E merayakan ultahnya yang ke 28 di shanghai sabtu kemarin. Malam itu, S.H.E juga melaksanakan sebuah konser, dan bersama2 dengan 35000 fans mereka menyanyikan “Selamat Ulang Tahun” untuk Selina. Ella dan Hebe secara khusus memakai kristal berbentuk huruf S di bawah mata kiri mereka untuk merayakannya. Selina berkata sambil tertawa “Aku telah memutuskan menggunakan penghasilanku dari konser kali ini, untuk membelikan diri ku sendiri sebuah jam tangan sebagai hadiah ulang tahun.”

Ingin menghasilkan lebih banyak uang, sebagai birthday wishnya, Selina mengatakan bahwa dia telah memiliki feeling kalo mereka akan merayakan ultahnya saat konser berlangsung. Saat Ella mulai bertukar tempat dengannya , dia telah berpikir do dalam hati “Ini dia, Ini dia!!” Benar saja, para staff akhirnya membawa kue ultah berbentuk mahjong dan kepiting. Orang tuanya dan adik perempuannya juga diundang naik keatas panggung , membuat Selina berseru “Begitu mengharukan,yaa..” Ella dan Hebe takut mereka akan membelikan sesuatu yang tidak akan disukai Selina. Maka sebelumnya saat mereka di hongkong, mereka telah mengajak Selina shopping dan membelikannya tas chanel seharga $40.000 NT. Hal ini membuat Selina senag bukan main, sampai dia pamer ke setiap orang “ini koleksi yang terbaruu lho!!” Harapan ultahnya begitu klise dan sederhana, yaitu ingin selalu sehat dan menghasilkan lebih banyak uang lagi.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag   

Back to top Go down
 
Selina celebrates her 28th birthday in Shanghai; Hebe & Ella buy her a $40,000NT Chanel bag
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Birthday Greetings June 28th
» March 26th Birthday Greetings!
» November 2nd Birthday Greetings!
» Birthday chart!
» Birthday greetings

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
S.H.E Indonesia Forum :: S.H.E :: S.H.E News-
Jump to: