Welcome to S.H.E Indonesia Fansclub!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adih3b3

avatar


PostSubject: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Mon Oct 19, 2009 11:20 am

Note: Please credit syyang and all the other sources for the translation and links provided. Do not edit any part of this article and please copy it in its entirety if transferred elsewhere. Thank you for your full co-operation.

S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert
Source: UDN
Translation by: Syyang @ asianfanatics.net


In the twinkle of an eye, 8 years have passed, even S.H.E could not defy the laws of Nature to grow up. During the evening before last at their concert in Hong Kong, the young girls have transformed into fair ladies showing the sexy side of them. Despite the trio has not forgotten their slapstick jokes, they insisted to showcase their sexiness. Through the exciting song and dance performances, there is not a moment of awkward silence. But behind the scenes, the trio each has their moments of break downs, tears and stress.
Dalam sekejap mata, 8 tahun telah berlalu, bahkan S.H.E tidak bisa melawan kehendak alam untuk bertumbuh dewasa. Pada malam konser mereka di HongKong, tiga gadis kecil berubah menjadi wanita2 dewasa yg memperlihatkan sisi sexy mereka. Ketiganya tidak melupakan lelucon2 khas mereka, tetapi juga berkeras untuk menunjukan sisi feminin mereka. Dengan lagu2 dan tarian mereka, tidak ada sedetikpun kesunyian dlm konser itu. Akan tetapi, di belakang layar, ketiganya masing2 mempunyai saat2 dimana mereka menangis dan stress.

S.H.E's 3rd series of [S.H.E Is The One World Tour] started its debut performance in Hong Kong the evening before yesterday. Due to the pressure mounting amidst their preparation, Hebe supposedly cried in Taipei, Ella cried in Hong Kong; meanwhile Selina, who injured her calf and had a knock on her Coccygeal vertebra, had cried lying down on the stage in pain during the rehearsal. But after drying their tears, the trio moved on to dazzle their full-house audience during the performance.
Seri ketiga konser tour S.H.E [S.H.E Is The One World Tour] memulai debutnya di Hongkong, 2 malam yg lalu. Karena tekanan selama masa persiapan, Hebe menangis di Taipei, Ella menangis di HongKong sementara Selina, yang mengalami cedera tulang belakang, menangis sambil berbaring di lantai karena kesakitan di sela2 latihan. Tetapi, setelah mengeringkan air mata, ketiganya menyajikan penampilan yg memukau kepada para fans yg sudah memenuhi tempat konser.


For their concert, S.H.E's costumes are all custom-made to showcase their femininity. The 8 sets of costumes were mainly little gowns with a modest neckline that speaks of subtle sensuality, yet not too over the top. Hebe said, "Being a village girl, my mother never allows me to wear such short skirts but I am giving it all up." The trio put on a splendid performance - shaking, dancing, kicking to the rythmn of the can-can music, and bowing to their audience to show every bit of their appreciation. Taiwanese fans will be able to watch this concert next year back home.
Untuk konser ini, kostum2 S.H.E di design untuk menunjukkan sisi feminin mereka. Sebagian besar dari 8 set kostum mereka adalah gaun2 mini dengan garis leher yg modis dan menunjukkan keseksian, tetapi juga tidak terlalu berlebihan. Hebe berkata: "Mamaku tidak pernah mengijinkan aku memakai rok sependek ini, tetapi malam ini aku melanggarnya demi kalian." Ketiganya menyajikan penampilan yg memukau, juga bbrp kali membungkuk ke penonton untuk menunjukkan rasa terima kasih mereka. Fans2 di Taiwan dapat menyaksikan konser ini tahun depan.


Indonesian translation: starrynite @ S.H.E IFC

===============

Posted by: iin_chen

S.H.E held their concert [S.H.E IS THE ONE WORLD TOUR] in Hong Kong Coliseum yesterday night. The trio by every mean tried their best so that the audience had a memorable night. However, during the Broadway opera performance, Hebe strained her thigh. However, she did not leave the performance immediately. She held on to the pain and finished the show. But nonetheless great professionalism from her. After that she performed Faye Wong's Cantonese song "Love Letter for myself1 (gei zi ji de qing shu)." Her Cantonese pronunciation was clear and was completely different during the introduction clip of the concert.
S.H.E menggelar konser [S.H.E Is The One World Tour] kemarin malam di HongKong Coliseum. Ketiganya mengerahkan seluruh kemampuan mereka supaya malam itu menjadi malam yg penuh kenangan bagi para penonton. Akan tetapi, ketika sedang tampil dalam segmen "Broadway Opera", kaki Hebe tiba2 terkilir. Meskipun demikian, dia tidak menghentikan penampilannya. Dia menahan rasa sakit dan menuntaskan pertunjukan. Hal ini menunjukkan dia sangat profesional. Setelah itu, ia menampilkan lagu kanton dari Faye Wong, "Gei Zi Ji De Qing Shu (Love Letter For Myself)". Pengucapan bahasa kanton nya sangat jelas dan berbeda dari ucapan pembuka konser.

S.H.E again transformed HK Coliseum into a KTV, with waiter bringing fruit plates. When peeling the banana skin, Selina tried to seduce the fans and all the audiences were excited. When the trio were singing the coaxed the male dancers who acted as the waiter to take off their clothes and it was indeed a funny scene. The usual boyish Ella wore heels to perform this time. However, she could no longer stand it and shouted on stage "My waist is so sore. I feel like removing these heels right now!"
S.H.E juga mengubah HK Coliseum menjadi KTV, lengkap dengan pelayan yg membawakan buah2an. Ketika mengupas kulit pisang, Selina mencoba menggoda para fans, menyebabkan mereka bersorak senang. Ketika mereka menyanyi, para dancer pria yang berperan sebagai pelayan melepas jas mereka, menyebabkan suasana di panggung menjadi lucu. Ella yang biasanya tomboy memakai heels untuk tampil. Tetapi, dia tidak tahan lagi dan berteriak di atas panggung, "Pinggangku sakit sekali. Rasanya aku ingin melepas heels ini sekarang juga!"

Towards the end of the concert, the 3 of them were hugging and kissing each other. When reciting their thank you speech, Ella could not longer stand it and cried out first. She said, " I really want to cry. I am very tired. The sound system was bad. And we did not have enough time to rehearse for this concert because HK Coliseum's schedule is so packed. Only superstars get to book it." Selina also got "influenced". She sang and cried at the same time. Hebe held on to her tears. The scene was so touching. The audiences were happy and excited (high) all night shouting encore and did not want to leave the venue. The venue organizer turned on the lights and made several (6-7 times) announcement asking the audience to leave the venue. The fans waited till all the musicians left the stage and dragged on for another 20 minutes before leaving the venue.
Ketika konser hampir berakhir, ketiganya memeluk dan mencium satu sama lain. Ketika mengucapkan ucapan terima kasih, Ella tidak tahan lagi dan menangis. Ia berkata, "Aku sangat ingin menangis. Aku sangat lelah. Sound system nya juga buruk. Dan kami tidak punya cukup waktu untuk latihan untuk konser ini karena jadwal HK Coliseum sangat padat. Hanya superstar yang bisa mem-book tempat ini." Selina juga terpengaruh. Ia menyanyi dan menangis di saat yang bersamaan. Hebe menahan tangisnya. Saat itu benar2 sangat mengharukan. Para penonton sangat senang dan high sepanjang malam, meneriakkan "Encore" dan tidak mau pergi meninggalkan tmpt konser. Penyelenggara konser menyalakan lampu dan membuat 6-7 kali pengumuman, menyuruh para penonton untuk pergi. Para fans menunggu sampai semua pemain music meninggalkan panggung dan mengulur waktu sampai kira2 20 menit sebelum akhirnya meninggalkan tempat.

Ella vowed/promised to be sexier next time

At the after party, Selina disclosed that she teared because it was tough/hard and tired during the practicing and rehearsing and it was stressful and never thought it would progress so smoothly to the end. Ella also said that they were busy till the dare not get sick. In regards to the matter of Hebe injuring her leg on stage, she thought that would be the end of her. She took the courage/strong will power to stayed on. Thank god she was fine. She also claimed that she has always been a fan of Faye Wong. This is why she sang Faye's song during the concert. Reporters said that her singing in Cantonese is better than the way she speaks in Cantonese; and she totally agrees with this. Ella was asked whether is this time's concert costumes would be the sexiest she would wear? She smiled and did not proceed any further in responding. However, good sister Selina and Hebe exposed that Ella wanted to wear bikini2 on stage. Ella then vowed/promised she would wear sexier the next time.

Setelah pesta, Selina mengatakan bahwa dia menangis karena mereka sangat lelah dan sulit ketika latihan, dan juga sangat stress, mereka tidak pernah berpikir bahwa segalanya akan berjalan sebegitu lancarnya sampai konser selesai. Ella juga berkata bahwa mereka sangat sibuk sampai2 tidak berani jatuh sakit. Mengenai masalah Hebe yang terluka kakinya di atas panggung, Hebe mengatakan bahwa saat itu ia berpikir hal itu adalah akhir segalanya. Tetapi ia memberanikan diri untuk tetap kuat dan tampil di atas panggung. Puji Tuhan, Hebe baik2 saja. Ia juga mengatakan, sejak dulu ia adalah fans Faye Wong. Inilah alasan mengapa ia menyanyikan lagu Faye Wong sewaktu konser. Para reporter mengatakan bahwa nyanyiannya dalam bahasa kanton lebih baik drpd caranya berbicara dlm bhs kanton; dan Hebe setuju sepenuhnya akan hal ini. Ketika Ella ditanya, apakah kostum2 konser ini adalah batas final mereka untuk tampil sexy? Ella hanya tersenyum dan tidak merespon lebih lanjut. Tetapi, Selina dan Hebe membocorkan kalau sebenarnya Ella ingin mengenakan bikini di atas panggung. Hal ini menyebabkan Ella berjanji bahwa lain kali ia akan memakai pakaian yg lebih sexy.


Indonesian Translation: starrynite @ S.H.E IFC
Back to top Go down
starrynite

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Mon Oct 19, 2009 11:27 am

ternyata di balik konser keren kmrn, S.H.E sampe nangis... tp gak sia2 mereka latihan, konsernya top bgt.. hehehe

gk sbr nunggu dvd n bts nya ^^
Back to top Go down
steve_fox

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Mon Oct 19, 2009 11:32 am

iya...selalu dukung hebe and S.H.E.....
Back to top Go down
o--hiLda--o

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Mon Oct 19, 2009 7:57 pm

mao nTon . . .
Back to top Go down
iin_chen

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Mon Oct 19, 2009 9:30 pm


Mereka benar2 stress tiap manggung ....
kasihan ...


Last edited by iin_chen on Tue Oct 20, 2009 12:15 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
dudu

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Mon Oct 19, 2009 9:35 pm

wah...hebe sih bner2 profesional abis.....ud cedera gt, tp msh lanjutin performancenya....^^

btw selina lg cedera y??wah....cpet smbh y selina.... lol!
Back to top Go down
ximei

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Tue Oct 20, 2009 10:00 am

hahh?? selina cidera... aduhhh kasiaaannn...
huaaaa,, Ella kereeeennn... yang nangis bukan s.H.e duang tauu,, gw yang nonton aja ampe nangis,,,,, gara2 pengen nontoonn huaaaaa,,, Sad Sad
Back to top Go down
adih3b3

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Wed Oct 21, 2009 6:42 pm

Quote :
Selina mengatakan bahwa dia menangis karena mereka sangat lelah dan sulit ketika latihan, dan juga sangat stress

ntung concertnya sukses. n keren abis...gk mengecewakan...
jadi gk sia2 usaha n kerja keras mereka hehehe
Back to top Go down
steve_fox

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Thu Oct 22, 2009 12:57 pm

aku tau betapa sulitnya latihan itu..apa lagi untuk para fans tercinta...dan banyak yg menonton dan dalam kurun waktu yg singkat dan 2 kali tampil...sangat melelah kan juga....keep support S.H.E...i luv you S.H.E....S.H.E is the one and forever
Back to top Go down
ximei

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Fri Nov 06, 2009 7:09 pm

cieeee steve pengertian bangett!!! wkwkwk tapi bkn kau doang kok!! kita jg smua mengerti,,ngerjain satu soal matematika aja bs gundul,,gmn menghadapi konser semegah dan semewah itu dlm jangka wkt dua hari?? ck ck saluutt lah buat S.H.E... pokoknya bener2 my inspiration ... hieheheh
Back to top Go down
steve_fox

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Tue Nov 10, 2009 10:15 pm

Ximei: karena gw juga pernah di posisi mrk ber3...di tonton byk orang...pasti sehari sebelumnya ato beberapa sebelum mulai...gemeter satu badan
Back to top Go down
Yan_luph_SHE

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Wed Nov 11, 2009 8:30 am

Kasihan bngt jie2 sampe pada cedera.. jd gk tega ngeliatnya,,

steve_fox wrote:
Ximei: karena gw juga pernah di posisi mrk ber3...di tonton byk orang...pasti sehari sebelumnya ato beberapa sebelum mulai...gemeter satu badan

u di tonton byk org?? pas acara apa steve??
Back to top Go down
steve_fox

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Wed Nov 11, 2009 2:20 pm

pas acara culture festival.....menari..dan nyanyi....berapa ribu murid, guru2 dan video,,,dan camera...nervous bgt pasti..abis itu pegel2
Back to top Go down
ximei

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Wed Nov 11, 2009 9:12 pm

jahh,,jadi seorang steve itu ternyata artis kampus tho??? huahhauaha selamat selamat *jabat tangan* waktu gw lomba speech jg bgitu lho,,tidur cuma 2 jam,,mata merem tapi ga bs puleess!! huaaahh perasaannya menyeramkan!!
Back to top Go down
starrynite

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Thu Nov 12, 2009 12:31 am

Ini uda OOT.. back to topic ya.. thx Very Happy
Back to top Go down
ximei

avatar


PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   Thu Nov 12, 2009 12:51 am

ohh iya iya ibu stella,,
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]   

Back to top Go down
 
S.H.E Cried in Turns, Transform into Sexy Genies in Hong Kong Concert [S.H.E Is The One]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Uwe'Boll
» My internet disconnects everytime someone calls on my phone.
» Thrustmaster TX XBox One Racing Wheel
» If things turns bad and WOW Taiwan
» How many Turns do you play?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
S.H.E Indonesia Forum :: S.H.E :: S.H.E News-
Jump to: